Disse fejl lavede jeg, da jeg valgte valgte domæne

Jeg har gennem tiden haft et hav af domæner, dermed har jeg selvfølgelig også lavet en del fejl.

Et par af disse vil jeg gerne dele med jer, så i kan undgå dem i jeres eget valg.

1. Årstal

Da jeg i sin tid stod for medie- og kommunikationsdelen for et større sportsevent, valgte jeg at køre med årstallet i domænet, velvidende at eventet skulle afholdes igen næste år.
Dette betød selvfølgelig at jeg året efter skulle købe nyt domæne.
Så tip nr 1 – Køb ikke domæner med årstal, med mindre begivenheden ikke finder sted igen.

2. Stavefejl

Hvis man specifikt går efter et domæne der skal minde om noget andet, eller man regner med at hive trafik på tastefejl, skal man selvfølgelig tjekke navnet flere gange før man trykker bekræft og betal.
Tip nr 2. Brug 30 sekunder ekstra på at gennemgå det for stavefejl.

3. Langt domæne

Ja kommunikationsbloggen.dk er måske ikke det bedste eksempel på at have et kort domænenavn. For det første er det utrolig langt at skrive og for det andet fylder det meget i adresselinjer.
Pas på ikke at have for lange navne, da folk skal kunne huske det. Grunden til jeg alligevel valgte at køre med Kommunikationsbloggen.dk, er at det er nemt at huske. Sammensætter du dit domæne af flere ord, bliver det langt, men er det ord der er nemme at huske samlet, så kan det sagtens anvendes.
Havde jeg valgt MicksKommunikationsblog.dk så ville folk have svært ved at huske hvad navnet var, da hvem var det lige Mick var?
En anden grund til at jeg har valgt at et langt navn ikke gør noget i dette tilfælde, er da jeg påregner at få min trafik organisk frem for direct. Her betyder det derved ikke noget at navnet er lidt længere, da det ikke er et navn folk skal taste i adresselinjen.

Dit domæne?

Hvad skal dit domæne hedde?
Du kan her bruge dette værktøj til at se om det skulle være ledigt: